17.3.2020. 14:29
1
Čista ljubav: Inovativni razgovor oca i sina koji su shvatili kako 'prevariti' koronvirus
Internetom kruži slika iz Minesote na kojoj je prikazan sin koji je došao u posjetu svom ocu. Otac je kako se vidi sa slike u poznim godinama, i vrijeme kao i većina stanovništva provodi unutar svog doma, ne rizikujući da se zarazi koronavirusom.

Kako svog oca ne bi izložio riziku od zaraze, za vrijeme posjete sin ništa ne prepušta slučaju.

Na slici se vidi kako njih dovjca razgovaraju putem telefona dok su razdvojeni prozorom. 

Ovaj momenat zabilježila je njegovateljica iz Sandy Hamiliton. 

Objavila ga je na Facebooku napisavši: Sin dolazi svaki dan da vidi oca i oni razgovaraju telefonom, najslađa stvar ikad."

Sandy je rekla da je dobila suglasnost za dijeljenje fotografije na društvenim mrežama, koja je za kratak vremenski period skupila više od 120.000 puta i 17.000 komentara.


(Admir Oručević)

1
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.