21.5.2020. 11:09
1
"Vatrena bolničarka" u bikiniju zapalila društvene mreže
Društvene mreže širom svijeta zapalila je medicinska sestra koja je nosila svu potrebnu opremu za zaštitu od virusa Covid-19, no ispod "antipandemijskog kompleta" imala je samo vidljivi bikini!

Slika je nastala u bolnici za zarazne bolesti u Tuli u Rusiji. Zaštitna maska, rukavice, naočare, odijelo, medicinska sestra bila je odjevena po propisima, a ispod prozirne zaštitne odjeće - samo bikini!

Time je izazvala ljutnju svojih šefova i oduševljenje pacijenata. Slika iz bolnice, na kojoj se medicinska sestra može vidjeti na radnom mjestu, trenutno kruži društvenim mrežama i izaziva dosta komentara.

Prema medijskim izvještajima, ruska bolničarka je "oskudno odijevanje" objasnila riječima da joj je bilo pretoplo ispod zaštitnog kompleta. Osim toga, nije očekivala da će se njen bikini zaista vidjeti ispod zaštitne opreme. Izgleda da odjeća medicinske sestre baš i ne muči pacijente, kao što pokazuje slika.

Međutim, zdravstvene vlasti nisu blagonaklono gledale na odijevanje svoje uposlenice pa je žena strogo upozorena. Svi uposleni u bolnici dobili su kodeks odijevanja, a vidljivi bikini ispod zaštitne odjeće je zabranjen. Na negodovanje pacijenata…



(Nermana Crnčalo)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.