21.5.2020. 18:27
0
Postupak protiv medicinske sestre zbog providnog zaštitnog odijela
Doduše, imala je i zaštitne naočale i rukavice, kako je i propisano, kada se radi o trenutnoj pandemiji Covid-19, izazvanoj koronavirusom.

Tulske novosti objavile su prve fotografiju pomenute sestre, koja u rukama nosi poslužavnik sa lijekovima, namijenjenim njenim pacijentima u regionalnoj bolnici za infektivne bolesti u Tuli, 193 kilometra južno od Moskve, prenosi Russia Today.

Kako je izvor koji je Tulskim novostima i proslijedio fotografiju rekao, pacijentima, izgleda, nije zasmetala “neobična odjeća”, i nisu mogli da odole da ne bace pogled ili dva ka “smjeloj” medicinskoj sestri.

No, sa druge strane, izgleda da sama sestra uopšte nije bila svesna svoje pojave.

Isti izvor je naveo da je mlada žena odlučila da se “razodijene” jer joj je bilo veoma vruće ispod zaštitnog odjela koje mora da nosi cijeli dan, i nije uopšte shvatila da se ispod “sve vidi”.

Njena fotografija se ubrzo našla na naslovnim stranama ruskih medija, što je privuklo pažnju i lokalnih medicinskih vlasti, između ostalih.


(Admir Oručević)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.