19.9.2020. 21:04
0
Nevjerovatan prizor u Splitu: Šoping u prozirnom vešu s potpisom
Nevjerovatan prizor zabilježen je u splitskom shopping centru.

Izraz 'sportski casual' poprimio je sasvim novo značenje nakon prizora zabilježenog jutros u Splitu, piše Jutarnji list. 

Naime, jedan čitatelj, šećući na subotnje jutro po shopping centru Mall of Split, naletio na neobičan prizor muškarca odjevenog i više nego ležerno.

Na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava, crvene papuče i, kako se čini, obične bijele gaće od prilično prozirnog materijala s velikim slovom 'K' i još nekim natpisom na... pozadini (čini se da se radi o donjem rublju marke Calvin Klein). 

Što se gospodinu dogodilo i gdje su 'zapele' hlače, nije sasvim jasno.

Nepoznato je i je li reagirao ko iz šoping centra, s obzirom da ovakav 'outfit' nije nužno primjeren pravilima ponašanja kupaca. 

Opušteni muškarac bio je u društvu još dvojice normalno obučenih prijatelja, a društvo je razgledavalo nakit koji, možda, namjeravaju kupiti svojim odabranicama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.