2.3.2021. 19:58
1
Ljudska glupost nema granica: Gledali je pet sati kako spava, a ona za to vrijeme zaradila tri hiljade dolara
Popularna tajvanska streamerka nedavno je digla puno prašine na azijskim društvenim mrežama nakon što je zaradila više od 3.000 dolara tako što je hiljadama svojih fanova uživo prenosila kako spava pet sati, vjerovali ili ne.

Piše: H. Ahbabović

Obično igra videoigre i dopisuje se sa svojim fanovima, ali prije nekoliko večeri je odlučila da isproba nešto novo. Prijavila se na svoj račun na Twichu oko 17 sati, ali umjesto njenog uobičajenog stola, fanovi su mogli da je vide kako leži na krevetu, na kojem je i spavala do oko 22 sata. 

Za to vrijeme uspjela je da od donacija ljudi koji su gledali kako spava da skupi oko tri hiljade dolara.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.