5.12.2021. 21:07
0
Hit video iz regiona: Snimak srbijanske TV voditeljice koja neuspješno gasi požar postao je viralan
U jutarnjem programu televizije Prva u Srbiji, ekipa je u javljanju uživo pokušala demonstrirati kako žena prosječne građe može ugasiti požar - PP aparatom, ni ne sluteći da će video postati hit na internetu.

Novinarki koja je za zadatak imala da gledateljima objasni kako sigurno ugasiti manji požar, pomogao je obučeni instruktor čiji je zadatak bio da zapali manju vatru i demonstratorka Milica.

"Milica ima 60-tak kilograma i visinu od oko 170 centimetara", istakla je novinarka.

Milica je uspješno aktivirala aparat za gašenje požara, držeći ga na "sigurnoj razdaljini", no onda su krenule komplikacije.

"Smiješ da priđeš, Milice", rekao joj je instruktor.

U jednom trenutku, cijeli prostor bio je ispunjen bijelim prahom odnosno dimom, gledateljima nije bilo jasno šta se dešava jer se niti jedan član ekipe nije vidio. Jedino što se uspjelo razaznati je vatra, koja je uprkos Milicinim naporima, nastavila da gori.

"Bolje da bude dima nego da izgorimo", rekla je novinarka koja je pokušala "spasiti situaciju".

"Da li se vidimo, drage kolege?", pitala je, a potom se odjavila iz emisije.

Video je uskoro postao viralan, a reakcije na njega stizale su sa svih strana.

(Ajdin Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.