15.1.2022. 19:23
0
Ovo je video koji je na Youtubeu prvi dostigao 10 milijardi pregleda
Naizgled nedostižnu granicu od 10 milijardi pregleda na Youtube premašio je video za jednu pjesmu, koju mnogi najradije više nikad ne bi čuli u životu.

Ne to nije spot za Gangnam Style, niti Shape of You, a ni Uptown Funk, već je u pitanju plesni video za dječiju pjesmu Baby Shark Dance sa kanala Pinkfong.

Zahvaljujući zaraznom refrenu i plesnim pokretima omiljenim među mališanima, to je daleko najgledaniji klip na Youtubeu, sa čak 2,3 milijarde više pregleda od spota za pjesmu Despacito Luisa Fonsija.

Zanimljivo je da na listi deset najgledanijih videa na Youtube, čak šest su namijenjeni djeci.



(Ajdin Balićevac)

YouTube
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.