27.4.2022. 12:42
1
Žele i dijete s njim: Bliznakinje 11 godina dijele istog momka
Iz Australije stiže jedna zanjimljiva nesvakidašnja priča. Dvije bliznakinje dijele istog ljubavnog partnera. Ana i Lusi Desinkve, tridesetpetogodišnjakinje su koje dijele istog vjerenika.

Mediji pišu da njih dvije imaju želju da zatrudne u isto vrijeme, što je većini uistinu zanimljiv poduhvat ovih dvaju sestara. One su trenutno na svijetu fenomen i smatrane za “najsličnije bliznakinje na svijetu” navode mnogi nediji.

Ana i Lusi tvrde da ne mogu biti jedne bez druge. Njihova povezanost je toliko jaka da se čak zajedno tuširaju. Ono što ljude najviše intrigira jeste činjenica da njih dvije preko 11 godina dijele istog vjerenika Bena Bajrnea.

“Imamo 35 godina. Odlučile smo da sada želimo djecu”, kazala je Ana.

“Svaki put kada pomislim da bi Ana mogla da bude trudna, a ja ne, doživim ‘mini srčani udar’. Radije bismo da smo obje trudne nego jedna”, izjavila je Lusi.

Ben je prošle godine zaprosio Anu i Lusi tvrdeći da mu znače cijeli svijet i da želi da provede ostatak život sa njima. Na društvenim mrežama kače zajedničke slike i otvoreno pričaju o njihovoj vezi. Mnogi su negativno šokirani, što se da vidjeti po komentarima, ali oni tvrde da ih to ne zanima uopšte.

“Nama to nije čudno. Imamo istog vjerenika i sve troje dijelimo isti krevet. Imamo isti ukus u svemu, pa nije čudno što nam se sviđa i isti muškarac”, prenosi 'Daily Star'.


(Amer Mujezinović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.