4.10.2022. 13:30
2
Nedim Sladić otkrio tajnu uspješne vremenske prognoze
Izuzetno veliku i ekspresnu popularnost, mladi meteorolog Nedim Sladić stekao je posvećenim radom i profesionalnim vremenskim prognozama. Da je postao respektabilno ime u svijetu meteorologije dokazao je time što ga mnogi javno, na društvenim mrežama pitaju za najavu vremenskih (ne)prilika.

Koliko je zapravo meteorologija kompleksan posao, te koliko truda iziskuje uspješno predviđanje kakvo nas vrijeme očekuje mladi Sladić pokazao je upravo na društvenim mrežama. On je čak i otkrio tajnu formulu svog uspješnog predskazivanja.

-Meteorologija i djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Ali, pozadina toga je puno kompleksnija. Ovo vam je, u suštini, pozadina meteorologije – napisao je duhoviti Sladić uz objavu na Instagramu uz kompleksni matematički problem.



(Admir O.)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.