14.1.2023. 17:59
0
Uhvatila bidermajer na svadbi, a reakciju njenog dečka do sada je vidjelo više od 11 miliona ljudi
Jedan od najupečatljivijih detalja na svakoj svadbi je – ko će uhvatiti bidermajer kojeg baca mlada.

Uzbuđenje raste dok se mlada priprema da preko glave baci buket prema svojim drugaricama i gošćama, jer vjerovanje kaže da ona koja ga uhvati ide njenim stopama - udat će se ubrzo poslije nje.

Sve bude zanimljivije ako je tu prisutan i dečko one koja uhvati bidermajer, pa obično kreću zadirkivanja i šale da može da se oprosti od momačkog života i da mu se brak smiješi.

Na jednoj svadbi pak desilo se nešto što mnogi nisu očekivali.

Mlada je u restoranu bacila bidermajer i jedna od gošći se prilično potrudila da ga baš ona uhvati.

Kada je u tome i uspjela, okrenula se prema svom dragom da vidi njegovu reakciju.

Međutim, njegova reakcija bila je takva da se snimak munjevito širi društvenim mrežama, pa ga je do sada pogledalo više od 11 miliona ljudi.

Na videu se vidi njegova kisela faca, tup pogled bez imalo radosti.

(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.