3.6.2023. 14:02
1
Nesvakidašnji prizor u BiH: Konj svezan ispred zgrade usred naselja
Vidjeti životinju kojoj baš i nije mjesto u urbanoj sredini, recimo u Banjol Luci, čini se da i nije čudno i neobično.

Pored toga što svakodnevno srećemo mačke, vlasničke pse ali i one koji besciljno lutaju banjalučkim ulicama, grad na Vrbasu je, kako prenosi ATV, otišao je korak dalje.

Naime, prije nekoliko dana Banjalučani su svjedočili kako su u blizini Univerzitetskog grada, odnosno Kampusa, divlje svinje neometano šetale. 

Sada su na društvenim mrežama objavljene nove fotografije.

Jedan Banjalučanin je na svom Facebook nalogu objavio niz fotografija na kojima se vidi konj - vezan za stub na travnoj površini ispred jedne zgrade.

Fotografija je nastala u banjalučkom naselju Obilićevo.

"Ako neko traži konja normalno u Vilsonovoj je“, stoji u opisu fotografija.

Nešto kasnije Banjalučanin koji je objavio fotografije vezanog konja, objavio je novu fotku na kojoj se vidi kako neki čovjek odvodi konja...




(Admir O.)

ZgradaKonj
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.