30.3.2024. 20:37
2
Otišla na odmor na popularnu destinaciju, a onda joj se putovanje pretvorilo u noćnu moru
FOTO: screenshot
Mlada korisnica TikToka podijelila je svoje užasno iskustvo s odmora.

Djevojka se odlučila posjetiti Tajland, jednu od najpopularnijih dalekih destinacija, a odmor je definitivno bio ‘za pamćenje‘,

Djevojka će ga, umjesto po dobrom, pamtiti kao odmor ravan hororu.

Sve to zahvaljujući visokim temperaturama na Tajlandu i suncu zbog kojeg joj je cijelo lice oteklo, baš kao da ju je roj pčela izgrizao.

Isprva se čini da djevojka uživa, te da je pocrvenjela, ništa neobično kad se ode na ljetovanje, piše Slobodna Dalmacija.

Međutim, u sljedećim trenutcima objave vidimo da se zapravo radi o "trovanju suncem" te se crvenilo čelo pretvarati u otekline, pa joj je tako cijelo lice oteklo, a posebno je oteklo područje oko očiju, do te mjere da je djevojka jedva mogla gledati.

Video pogledajte OVDJE.

(Aldin B.)

Tajland
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.