15.10.2018. 11:01
0
Edukativno druženje s trudnicama ispunilo sva očekivanja
Edukativno druzenje s trudnicama u Mostaru
Edukativno druzenje s trudnicama u Mostaru
Edukativno druzenje s trudnicama u Mostaru
Edukativno druzenje s trudnicama u Mostaru
Prvi projekat ''Moje putovanje počinje'' rezultirao je ogromnom zainteresovanošću i uspješno je završen u Mostaru. Poliklinika Vitalis bila je mjesto druženja na kojem se tražila stolica više.
Mostarska kompanija Sfera, inače organizator projekta, na jednom mjestu je okupila stručnjake, doktore i trudnice, te im pružila mogućnost direktne edukacije i interaktivne komunikacije. Oko stotinjak trudnica uživalo je u predavanjima i prezentacija doktora, sponzora i partnera, te degustacijama. 

Sponzori i partneri su darovali svaku prisutnu trudnicu sa vrijednim poklon paketima, a poliklinika Vitalis osigurala je poklon bon 50% popusta na pregled. Kompanija Sfera poklonila je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH. 

Cilj projekta je pružiti trudnicama sve neophodne informacije vezane za trudnoću i educirati ih. 
Sponzori druženja su: Pampers, Geneplanet sa brendom Nifty, Bijasko sa brendom Curaprox, Euromand sa brendom Aptamil, A-Twin sa brendom Child Life, Ewopharma sa proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie sa brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.

Partneri: Medimpex sa brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak sa brendom MG mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevu u saradnji sa Poklinikom Sunce Agram, te u Banja Luci sa Poliklinikom Medico S. Edukativno druženje će se održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima. Organizatori poručuju trudnicama da prate njihov rad, jer u periodu koji slijedi očekuju Vas vrijedni pokloni i interesantna edukativna predavanja. Naredno druženje u Mostaru je polovinom januara naredne godine.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.