5.7.2024. 22:38
Na Netflix stigla legendarna igrica: Bolja grafika i uzbudljivi nivoi
Netflix dodaje čuveni Minesweeper u kolekciju igara dostupnih pretplatnicima za Android i iOS.

Klasična igra koju većina ljudi zna dostupna je u operativnom sistemu Windows 11 i verzijama koje datiraju iz 1990. godine. Sada ima novu, šarenu grafiku i neke nove režime igranja.

Netflixova verzija dodaje "Režim putovanja" koji igrače vodi na različite nivoe širom svijeta, kao i na jedinstvene dnevne izazove.

Dok je traženje i označavanje mina onlajn česta tema na prodavnicama aplikacija, kada je Netflix u pitanju, nadaju se da će privući igrače jer nemaju oglase ili kupovine u igrici.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana