14.8.2024. 17:44
Ništa od turneje Spice Girls, Geri Halliwell i Mel B se ne podnose
„Spice Girls“ odavno su planirale turneju na kojoj bi se okupile sve članice benda. No, čini se kako se ponovno okupljanje neće dogoditi.

Navodno je razlog odnos Geri Halliwell i Mel B, koji se u posljednje vrijeme pogoršao, piše Daily Mail. Kako prenosi Daily Mail, pjevačice su se posvađale do te mjere da je Geri u potpunosti odustala od turneje s ostatkom benda.

- Geri je imala dovoljno problema nakon drame s odnosom njenog supruga i njegove asistentice, bilo je to dovoljno teško vrijeme i jednostavno je izgubila strpljenje s Mel i njenim sitnim zamjerkama i šalama. Otišla je, a bez Geri se to zaista neće dogoditi. U prošlosti je ona bila pokretačka snaga grupe, ali trenutačno ne želi imati posla s Mel, a kamoli s njom dijeliti pozornicu - rekao je izvor za strane medije te dodao kako su uvijek imale 'nezgodnu' vezu, ali da je sad postalo još gore.

Geri i Mel posljednji su se put srele u aprilu, na proslavi 50. rođendana Victorije Beckham, a navodno su se osjetile tenzije između njih.

- Mel je pokušala izgladiti situaciju s Geri na zabavi, ali nije prošlo kako je planirala. Ona se smijala svemu tome, ali Geri nije bila zainteresirana za to što ona ima reći i otišla je. Kada je došlo vrijeme za zajedničku fotografiju, Geri se udaljila od Mel što je više mogla i bilo je jako neugodno za gledati - istaknuo je izvor.

Inače, Spice Girls raspale su se 2001. godine. Geri je bend napustila 1998. godine, a djevojke su tri godine kasnije odlučile da više neće nastupati zajedno.

Ponovno su se okupile 2007. godine zbog turneje, a posljednji put su sve zajedno nastupale 2012. godine na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu. Bend je 2019. godine također išao na turneju, ali im se Viktoria nije pridružila, piše 24sata.hr.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana