9.8.2024. 21:30
Stefanos Tsitsipas "dao otkaz" svome ocu
Grčki teniser Stefanos Tsitsipas objavio je kako je prekinuo saradnju sa svojim ocem Apostolosom i da mu on više nije trener.

Tsitsipas je bio ljut na svog oca zbog šokantnog poraza od Keija Nishikori na Mastersu u Montrealu gdje je bio jedan od favorita za osvajanje. 

To je pokazao i u izjavi nakon meča, a sada je stigla vijest da je raskinuo saradnju s ocem koji je bio uz njega tokom cijele karijere.

- Teška srca vas obavještavam da je moja saradnja s ocem kao trenerom došla kraju. On će ostati u ulozi oca, i samo oca. Znam samo da ovo poglavlje treba zatvoriti i pokušati sa pisanjem novog. Obojica smo se složili oko toga - napisao je Grk.

Podsjećanja radi, Stefanos se i ranije znao sukobljavati sa ocem tokom ATP turnira, a jednom prilikom je "vatru gasila" čak i njegova majka, koja je tokom svađe branila Apostolosa.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana