11.8.2024. 15:44
Influenserka iz Londona otišla u Tursku da sredi zube: Konačno mogu opet da žvačem
Influenserka koja je dala pozamašnu svotu novca za operaciju u Turskoj, kako bi dobila "nov osmjeh", otkrila je da "konačno može ponovo da žvac´e".

Tridesetjednogodišnja Lauren Evans, iz Londona, stavila je fasete u inostranstvu, ranije ove godine, zbog čega nije mogla da žvaće, jede ili spava.

Inspiraciju je pronašla u Tiffany Leighton, zvijezdi kultne "Netflix" emisije "Love Island", koja je priznala da je promijenila zube nakon što su je tokom emisije maltretirali zbog neobično bijelog osmeha. Evans, kreatorka sadržaja koja ima više od 11.500 pratilaca na mreži, odlučila je da se vrati u Tursku kako bi popravila zube.

- Ponuđen mi je stomatološki tretman od kompanije koja je htjela da sklopi ugovor sa mnom - započela je priču Evans o svojoj prvoj „pogrešnoj“ proceduri i dodala:

"Nisam mnogo istraživala. Odatle sam otišla uznemirena i nesretna. Pokušala sam da se naviknem na svoje nove zube ali sam se borila da žvaćem, bilo mi je muka“.

Kako više nije mogla da se nosi sa osjećajem neugodnosti, odlučila je da ovaj put uradi istraživanje i tri mjeseca kasnije odletjela je u drugu kliniku u Turskoj.

- Trebale su četiri posjete u roku od jedne sedmice, ali je vrijedilo. Ugradili su mi 20 faseta, mogu da žvaćem i više ne izgledam "kao konj" - našalila se, a prenosi "Daily Mail".

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana