15.8.2024. 17:51
Elvedin Pezić o bahatim vozačima na bh. cestama: Ako imaš skupo auto, budi zahvalan Allahu, a ne da se zbog toga oholiš i da svjesno ugrožavaš druge, kršiš zakone koji treba da važe za sve
Efendija Elvedin Pezić koji na svojim društvenim mrežama odgovara na brojna pitanja omladini islamske vjeroispovijesti.

Ovog puta dotakao se i bahatih vozača u skupocjenim automobilima – piše Crna-Hronika

“Ako imaš skup auto, ne znači da za tebe ne važe saobraćajni zakoni !!!

Kod nas u Bosni veoma česta pojava na cestama je da ljudi koji imaju skupa i bijesna vozila svjesno krše saobraćajne zakone, ugrožavaju druge, što biva razlogom da ih drugi učesnici saobraćaja psuju i da ih vrijeđaju.

Ako imaš skupo auto, budi zahvalan Allahu, a ne da se zbog toga oholiš i da svjesno ugrožavaš druge, kršiš zakone koji treba da važe za sve.” – izjavio je efendija Pezić.

Više od 35 hiljada saobraćajnih nezgoda dogodilo se samo tokom prošle godine u Bosni i Hercegovini.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana