17.8.2024. 11:01
Bivša supruga Schumachera nakon što je priznao da je homoseksualac: Osjećam se kao da me u braku iskorištavao
Bivši vozač Formula 1 Ralf Schumacher objavio je prošlog mjeseca na Instagramu fotografiju sa partnerom te tako otkrio da je homoseksualac.

- Najljepša stvar je kad u životu imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve - napisao je u opisu fotografije.

To je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama. Neki su ga podržali, dok su drugi bili šokirani.

Njegovu bivšu suprugu Coru Brinkman je ovo posebno zaboljelo, s obzirom da su bili u braku 14 godina.

Razveli su se 2015. godine, a imaju i sina Davida, koji je ocu pružio podršku.

- Tako sam sretan što si napokon pronašao nekog s kime se možeš osjećati jako ugodno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti - napisao je David Schumacher.

Njegova majka u razgovoru za Der Spiegel ovako sve komentira:

- Voljela ih da me Ralf uključio ili barem napravio nešto da budem dio njegove odluke, to bi bio znak poštovanja. Tokom njegove karijere u F1, bilo je mnogo glasina. Zamolila sam ga da pojasni je li ono što priča istina, ali on je to uvijek poricao i govorio mi da sve umišljam i da mi treba psihološka pomoć.

Sve to je prokomentarisala i njegova bivša supruga.

- Kad se outao, bilo je to poput uboda nožem u srce. Outanje uvijek utječe na okolinu, uključujući i bivšu ženu s kojom ste dobili dijete. Danas osjećam kao da me u braku iskorištavao i kao da sam protratila svoje najbolje godine. Postavljam si puno pitanja. Je li bio iskren prema meni? Ima još i nešto važnije, je li me voli? Slijepo sam mu vjerovala i zato je njegova riječ bila zakon za mene - dodala je.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana