25.2.2015. 23:36
0
Mesna industrija „Ovako“ podijeliće 30.000 kilograma hrane
Iz Mesne industrije “Ovako” izrazili su nadu da će i ostale bh. komapnije slijediti njihov primjer i nekom sličnom akcijom pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
Iz Mesne industrije “Ovako” izrazili su nadu da će i ostale bh. komapnije slijediti njihov primjer i nekom sličnom akcijom pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
“Bez vjernih kupaca proizvoda Mesne industrije “Ovako”, sigurno ne bismo bili u mogućnosti dobro poslovati, a samim tim ni organizirati ovu akciju. Stoga, se od srca zahvaljujemo našim kupcima koji su suštinski donatori u ovom projektu. Također, veliko hvala i našim uposlenicima koji su uložili dodatne napore kako bi uspjeli proizvesti količine proizvoda potrebne za donaciju” – naglašava Tarik Mutevelić, menadžer izvoza M.I. Ovako.
Zasluge za mogućnost podjele ovih donacija, iz Mesne industrije “Ovako”, prvenstveno pripisuju svojim vjernim kupcima i uposlenicima.
“Interesovanje za akciju podjele donacija Mesne industrije “Ovako” raste iz godine u godinu kao i, nažalost, broj naših sugrađana koji su u stanju socijalne potrebe. Iz tog razloga, odlučili smo da ove godine podjelu organiziramo na nešto drugačiji način, putem javnog poziva na koji se mogu prijaviti sve organizacije, institucije i udruženja iz Bosne i Hercegovine čija djelatnost je briga o socijalno ugroženima. Želja nam je da cijeli proces bude maksimalno transparentan i da svi dobiju podjednaku priliku za dodjelu donacije u hrani” – rekao je Nedžad Biberović, koordinator marketinga Mesne industrije “Ovako”.
Ove godine biće podijeljeno 30.000 kilograma hrane, a više informacija o načinu prijave biće dostupno na zvaničnoj web stranici Mesne industrije “Ovako” (www.ovako.ba).
Tradicionalno, već osam godina zaredom, Mesna industrija Ovako u toku mjeseca Ramazana organizira podjelu donacija u mesu i mesnim prerađevinama za podjelu obroka socijalno ugroženim kategorijama stanovništva.
TEKST JAVNOG POZIVA
Povodom podjele ramazanskih donacija, Mesna industrija Ovako otvara: 
Pozivaju se ustanove, organizacije, udruženja i institucije koje brinu o potrebama socijalno ugroženih kategorija građana sa teritorija BiH da podnesu prijave za dodjelu donacija u hrani (mesu i mesnim prerađevinama), a kako bi je dalje podijelili krajnjim korisnicima svojih usluga/socijalno ugroženim građanima.JAVNI POZIV ZA DODJELU DONACIJA U MESU I MESNIM PRERAĐEVINAMA ZA 2013. GODINU
Ukupna količina proizvoda koji će se podijeliti iznosi 30.000 kg. Za dodjelu donacija mogu se prijaviti pravna lica registrovana na teritoriji BiH koja mogu obezbijediti podjelu hrane do krajnjih korisnika, te koja hranu mogu adekvatno skladištiti do momenta podjele i ispuniti zdravstveno-higijenske uslove prilikom pripreme i podjele hrane krajnjim korisnicima.
Prijaviti se možete tako što ćete na adresu: Akova Impex d.o.o., Mostarsko raskršće b.b., 71240 Blažuj – Hadžići, BiH u zatvorenoj koverti sa naznakom: „Javni poziv za dodjelu donacija – NE OTVARATI“, poslati pismo namjere, ovjerenu kopiju rješenja o registraciji i ovjerenu kopiju ID broja. U pismu namjere koje treba sadržavati naziv aplikanta sa kontaktima i osnovnim podacima o dosadašnjim aktivnostima, potrudite se opisati plan raspodjele hrane do krajnjih korisnika, vremenski okvir u kojem će hrana biti podijeljena, broj korisnika kojima ćete podijeliti hranu, te količinu hrane za koju aplicirate izraženu u kilogramima. 
Nakon provedene procedure vrednovanja prijava, izabrani podnosioci prijava biće kontaktirani telefonskim putem radi zaključivanja Ugovora o donaciji sa Mesnom industrijom Ovako. Spisak odabranih subjekata biće objavljen na web stranici: www.ovako.ba.
Dodatne informacije vezano za ovaj javni poziv možete dobiti slanjem upita na e-mail adresu: marketing1@akovagroup.com.
Rok za dostavljanje prijava je 30.6.2013. godine.  
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.