10.3.2016. 12:30
0
Određen pritvor za dvije osobe u slučaju ubistva Senida Kulačića
Općinski sud u Zenici prihvatio je prijedlog Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona za određivanje višednevnog pritvora protiv osumnjičenih K.K. i T.A. zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo pomoć učinitelju poslije učinjenja krivičnog djela.
Za ove osobe postoji osnovana sumnja da su sudjelovali u dešavanjima u vezi sa slučajem ubistva Senida Kulačića.

-Preliminarni rezultati obdukcije pokazali su da je smrt osobe inicijala S.K. neposredno nastala usljed iskrvavljenja, a više informacija ćemo imati nakon što Kantonalnom tužiteljstvu bude dostavljen nalaz i mišljenje vještaka sudske medicine - rekla je Feni stručna saradnica za odnose s javnošću Kantonalnog tužiteljstva ZDK-a Mirna Poljac.

Sinoć je zenička policija pronašla i uhapsila osumnjičenu osobu J.D. za kojim se tragalo zbog osnova sumnje da je sudjelovala u ranjavanju Senida Kulačića, a istražni policijski tim traga za još jednom osobom koja je također sudjelovala u tragičnim dešavanjima od 7. marta.

Istražne radnje o ovom slučaju su u toku.

(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.