20.9.2016. 9:43
0
Ulica Kasima Prohića u Sarajevu: Mjesecima nema sanacije rupe koja se s jačom kišom pretvara u baru
Patria 01
Patria 02
Patria 03
U ulici Kasima Prohića u sarajevskom naselju Dobrinja 3 već mjesecima nije sanirana rupa koja se početkom jula otvorila na sredini ceste. Pune dvije sedmice rupa je predstavljala opasnost za prolaznike i automobile te je neko u rupu ubacio i stolicu, piše bh. novinska agencija Patria.

Nakon što su mediji objavili tu fotografiju, Općina Novi Grad angažirala je izvođača radova koji je samo zatrpao rupu šljunkom, ali do danas ovaj dio ceste nije asfaltiran.

S obzirom da je riječ o jednoj od najprometnijih ulica u ovom dijelu Dobrinje, vrlo brzo je usljed prolaska automobila došlo do udubljenja, a sa svakom jačom kišom rupa se ispuni vodom, a šljunak je rasut po ulici.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.