19.12.2017. 18:15
0
U Mostaru održana sjednica ŽO Mladeži HDZ-a BiH
Županijski odbor (ŽO) Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije ne devetoj redovitoj sjednici razmatrao je aktualno političko stanje u HNŽ-u, kao i događanja na političkoj i društvenoj sceni u BiH, s posebnim osvrtom na dosadašnje aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a.


Članovi Županijskog odbora dogovorili su predstojeće aktivnosti i organizaciju tradicionalnih božićnih humanitarnih akcija kako bi se pomoglo socijalno ugroženim obiteljima i omogućilo da na dostojanstven i radostan način provedu božićne i novogodišnje blagdane.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić govorio je o dosadašnjim aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH kroz 2017. godinu te istaknuo važnost djelovanja Mladeži na poboljšanju položaja mladih u Bosni i Hercegovini.

Naglasio je veliki uspjeh Mladeži na međunarodnom planu usvajanjem Rezolucije Mladeži HDZ-a BiH o promjeni Izbornog zakona u BiH na Vijeću mladeži Europske pučke stranke, priopćeno je iz Odbora za informiranje Mladeži HDZ-a BiH.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.