6.7.2018. 9:26
3
Sanela Prašović-Gadžo pristupila Radončićevom SBB-u: Moj izbor je podržati lidera kakav je Fahrudin Radončić!
Novinarka Sanela Prašović-Gadžo na svom Facebook profilu je objavila da je ušla u politiku i da je dio SBB-a.

Piše: Haris Ahbabović

Mediji su već ranije dovodili Prašović-Gadžo u vezu sa SBB-om, a sada se to i zvanično dogodilo.

"Moj izbor je SBB jer vjerujem i želim da se borim za bolju budućnost za našu djecu i za sve nas koji želimo živjeti u BiH. Za nas koji nemamo drugu domovinu. Dakle, moj izbor je podržati lidera kakav je Fahrudin Radončić, jer vjerujem da njegove životne i poslovne reference potvrđuju da je on osoba koja može BiH donijeti dobro. Vjerujem da uspješni zajedno okupljeni mogu donijeti uspjeh i našoj državi", napisala je Prašović-Gadžo na svom Facebook profilu.

Ona je navela kako na BHT-u više neće biti projekta "Interview20".

"Sve vas koji ste iz drugih političkih partija, a koji ste mi ovih dana upućivali poruke podrške da uđem u političke vode bez obzira na moj izbor političke stranke, vama želim posebno da zahvalim. Idemo dalje. Molim vas sve da poštujete moj izbor", napisala je Prašović-Gadžo.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.