31.1.2019. 15:04
0
Poznata imena delegata KS za Dom naroda Parlamenta FBiH
Završena je konstiturajuća sjednica Skupštine KS, na kojoj je izabrano osam delegata za Dom naroda Parlameta Federacije BiH.

Iz reda Ostalih izabrani su Vibor Handžić (Naša stranka) i Segmedina Srna (SDP).
Iz Kluba Hrvata izabran je Damir Marjanović (Naša stranka), iz Kluba Srba Smiljana Viteškić (SDA) i Igor Stojanović (SDP), dok su iz reda Bošnjaka izabrani Aljoša Čampara (SDA), Samir Suljević (SDP) i Zvonko Marić (SBB), to nam je potvrdio i predsjedavajući Skupštine KS Elmedin Konaković, istaknuvši da su njihove liste osvojile najviše glasova te da će oni biti delegati KS u Domu naroda. 

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.