26.4.2024. 14:17
0
Hrvati "operirali" u BiH: Krali cigarete na benzinskoj pumpi
FOTO: pu doboj
Državljani Hrvatske I. I. i A. S. osumnjičeni su da su iz jedne benzinske pume u Bosanskom Brodu krali cigarete i druge predmete.

Oni su u četvrtak identifikovani i sumnjiče se za krivično djelo krađa.

- Isti dan Policijskoj stanici Bosanski Brod prijavljeno je da je iz jedne benzinske pume u Bosanskom Brodu otuđena veća količina cigareta i drugi predmeti. Operativnim radom na terenu policajci su identifikovali dvije osobe za koje postoji osnov sumnje da su izvršili krađu. Ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku, navode iz policije.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenih će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Doboj
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.