22.7.2019. 13:28
0
U Rogatici napadnuti migranti
Na izlazu iz Rogatice u nedjelju navečer došlo je do incidenta u kojem je napadnuta grupa migranata, koja je pješačila prema Sarajevu.

"Vidio sam grupu ljudi kako tuku migrante, otimaju im ruksake i mobitele. Pozvali smo policiju, ali su nam kazali da je neko već prijavio i da su poslali patrolu na mjesto događaja", kaže za novinsku agenciju Patria muškarac koji tvrdi da je očevidac napada, ali je govorio pod uslovom anonimnosti.

"Moja supruga je pozvala policiju, dobila je odgovor da je prijava već zaprimljena", rekao je. 

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo nisu mogli potvrditi da se incident desio.

"Nije bilo nikakvog napada, Policijska stanica Rogatica nije zaprimila nikakvu prijavu", rečeno je Patriji u PU Istočno Sarajevo.


(Patria / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.