26.12.2019. 18:23
0
Poruke sa protesta u Banjoj Luci: To je kraj RS, nikad im to nećemo oprostiti
Miladin Stanić, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, na protestu u Banjaluci kazao je da Program reformi koji je poslan u NATO - "vodi većinu srpskog naroda tamo gdje on ne želi biti".

"To je kraj Republike Srpske, nikad im to nećemo oprostiti. O toj odluci je terbao da odlučuje narod, nećemo im oprostiti ni što su udarili mlađanog Draška Stanivukovića. Neću dužiti, došao sam da vas podržim i pozdravim. Došao sam da podržim ideju mladih i da predložim mladim revoluciju protiv onih koji uništiše i pokradoše Republiku Srpsku", kazao je Tanić.

Milan Tubin, također iz SDS-a, je rekao da Dragan Lukač od 23. nije ministar u NSRS te je zatražio njegovu smjenu.

Također - uzvikivao je "ubice, ubice...".

"Od Kosova do danas veći izdajnik ovom zemljom nije hodao od Milorada Dodika. To je nezapamćen zločin, a sada nas vodi u NATO. To je najveći zlotvor kojeg je majka mogla da rodi", rekao je.

U banjalučkom parku "Mladen Stojanović" traje okupljanje na skupu opozicije koji su inicirali opozicioni poslanici Narodne skupštine Republike Srpske Draško Stanivuković (PDP), Jelena Trivić (PDP) i Nebojša Vukanović (Klub SDS), piše N1.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.