11.3.2020. 20:36
0
Srbija sutra zatvara nekoliko graničnih prelaza s BiH
Srbija će u četvrtak, u 7,00 sati zbog koronavirusa zatvoriti nekoliko graničnih prijelaza sa BiH potvrđeno je iz Granične policije BiH.
Privremeno se zatvaraju sljedeći granični prijelazi između Srbije i BiH:

U nadležnosti Terenskog ureda Sjevero-istok sa sjedištem u Bijeljini: GP Bazinovci i GP Jamena.

U nadležnosti Terenskog ureda Višegrad: GP Most i GP Mokronozi.

U nadležnosti Terenskog ureda Zvonik: Pogranični prijelaz Zvornik, GP Bajina bašta Skelani.

Granični prelazi Ljubovija-Bratunac, Međunarodni GP  Šepak, Mali Zvornik i Karakaj neće biti zatvoreni te će se komunikacija na njima normalno odvijati.

Granične policije BiH apeliraju  na građane da odgode putovanja van zemlje kako ne bi imali komplikacije pri povratku u domovinu jer se situacija u mnogim zemljama mijenja iz sata u sat.

(Nermana Crnčalo)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.