16.11.2020. 22:06
0
Šepić: Nezavisni blok neće stati
Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka komenitrao je Loklane izbore i usojeh njegove stranke.

"Prvi lokalni izbori na kojima je Nezavisni blok uzeo učešće su iza nas. Ponosan sam i zahvaljujem svim našim kandidatima i aktivistima koji su doprinijeli dobrom rezultatu NB-a. Imat ćemo vijećnike u četiri kantona – Unsko-sanskom, Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom i Kantonu Sarajevo. Ovo je veliki uspjeh za nas. S obzirom na okolnosti, posebno udar vladajućeg režima na Nezavisni blok nakon Opštih izbora 2018, naš rezultat je višestruko važan, te cijenimo povjerenje koje su nam dali građani. Gdje god bude potreba i važnost da se život građana odvija u jednom novom političkom ozračju i kvalitetnom načinu rukovođenja lokalnim zajednicama, vijećnici Nezavisnog bloka biće dio općinskih većina. Ohrabreni novom mrežom kvalitetnih ljudi, vijećnika, kao i onih koji nažalost nisu prošli, ali zajedno vidimo da je moguće mijenjati politiku i ovu bahatu vlast – bićemo dosljedni sebi i ljudima koji nas biraju.

Nažalost, u zadnjoj sedmici predizborne kampanje, koronavirus se spriječio da se još više uključim i stavim na raspolaganje svim našim kandidatima i ljudima u Nezavisnom bloku, tako da me nije bilo ni u medijima, niti smo organizirali press konferencije uslijed ove velike pandemije. I dalje se borim, kao i moja supruga, ali hvala Bogu zasada smo dobro. Čim stanem na noge i potpuno ozdravim, ako Bog da, krećemo zajedno pripremati i raditi na izborima 2022. Nezavisni blok neće stati i uvjereni smo da ćemo zajedno sa ostalim opozicionim strankama konačno i definitivno srušiti postojeći vladajući režim na prostoru čitave Bosne i Hercegovine.

Hvala još jednom. Idemo dalje, NB", kaže Šepić.


(Patria)

BiHIzbori
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.