28.11.2021. 16:02
1
Evo kako nedjelju provodi premijer FBiH: Novalić se pohvalio fotografijom
Rudari i danas nastavljaju s protestima i zahtjevaju ispunjenje njihovih zahtjeva BiH se zemlja problema. Svakim novim danom kao da se onim postojećim pridruži po još nekoliko.

Posljednjih dana je, uz aktuelnu političku krizu, najviše pažnje dobilo nezadovoljstvo rudara koji skoro čitavu sedmicu traže svoja prava i ispunjenje zahtjeva.

Iako od toga još uvijek nema ništa, premijer FBiH Fadil Novalić je na svom Facebook profilu podijelio fotografiju sa opisom "Radna nedjelja".

Novalić je bio škrt na detaljima, tako da ne znamo šta je radio danas, ali komentari na fotografiji su išli od onih podrške do pokude i kritike zbog trenutne situacije u FBiH.




(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.