9.12.2021. 12:11
0
Kad Snežana opisuje odanost Miletu: Da li stranci znaju zbog čega smo u SNSD-u? Mi bi sa Milom da bude stani-pani i u HDZ!!!
Načelnica općine Jezero i funkcionerka SNSD-a Snežana Ružičić komentarisala je danas jučerašnje održavanje sastanka političkih direktora Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira (PIC), ali i obraćanje člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika nakon toga te kazala da bi oni "sa Milom i u HDZ".

-Da li stranci znaju da smo mi članstvo u SNSD-u zbog Mile Dodika? Mi bi sa Milom da bude stani-pani i u HDZ!!!, napisala je Ružičić na Twitteru.

Podsjetimo, Upravni odbor Vijeća za provedbu mira jučer je još jednom potvrdio svoje neupitno opredjeljenje za teritorijalni integritet i temeljnu strukturu BiH kao jedinstvene i suverene države, koja se sastoji od dva entiteta. Upravni odbor je ponovio da entiteti nemaju pravo na otcjepljenje od BiH i da oni pravno postoje samo na osnovu Ustava BiH.

Nakon sjednice PIC-a, član Predsjedništva BiH Dodik je komentarisao taj sastanak te upitao “ko je ovlastio tu grupu zemalja da to radi”, zbog toga što u tome sastavu nema Rusije, te po njegovom mišljenju, to tijelo nije “ni obavezujuće niti legalno” da bi se bavili Bosnom i Hercegovinom.




(Admir Oručević)

 

DodikRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.