10.12.2021. 18:17
1
Rušenje Bosne i Hercegovine završit će kao rušenje Milorada Dodika, poruka je Naše stranke
Današnja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske pokazala je svu destruktivnost politike Milorada Dodika. Destruktivnost je posebno pokazana činjenicom da je na današnjoj sjednici zabranjeno obraćanje predstavnici OHR-a.

To mora biti shvaćeno kao zatvaranje vrata cjelokupnoj međunarodnoj zajednici i odbijanje rješavanja krize diplomatskim sredstvima. Dodik govori jezikom jednostranosti, neuvažavanja drugih, jezikom sile. To je znak da samo takav jezik može i razumjeti pa mu njim treba biti i odgovoreno. Takvim mu jezikom mora biti odgovoreno i zbog predloženih zaključaka koji su protivustavni. Očekujemo takav odgovor od međunarodne zajednice i ohrabrujući su sve češći istupi njenih predstavnika kojima se pokazuje namjere za njegovo sankcionisanje pa i smjenu.

Žao nam je građana u Republici Srpskoj, jer sankcije koje Dodik priziva tamo će uništiti privrednu a potom i svaku drugu mogućnost života. Tako će se Dodikova destruktivnost prema Bosni i Hercegovini pokazati kao samodestruktivnost prema njemu samom, ali i Republici Srpskoj.


(Amer Mujezinović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.