12.5.2022. 8:46
3
Puhalo ponovo o ubijenoj djeci u Sarajevu: Evo odgovora koje mi šalju o ubijenoj djeci Sarajeva!
Politički analitičar i psiholog Srđan Puhalo izazvao je veliku buru u javnosti prošle sedmice otvaranjem pitanja broja ubijene djece tokom opsade Sarajeva.

Srđan Puhalo prije dva dana u razgovoru za Source portal, koji možete pročitati OVDJE, rekao je da i dalje traži relevantne podatke koji će dokazati da je u Sarajevu tokom agresije ubijeno 1601 dijete.

Podsjetimo se Puhalo je u svom autroskom tesktu između ostalog naveo:

“Ipak, u toj najboljoj namjeri da se oda počast ubijenoj sarajevskoj djeci, stalno se potencira jedna činjenica koja, jednostavno, nije dokazana, a to je da je u Sarajevu ubijeno 1.601 dijete.

Prema istraživanjima koja su dokumentirana, ubijeno je mnogo manje djece, a taj broj varira od institucije do institucije, ali nije ni blizu ovog broja. Molim vas da pažljivo pročitate moj tekst iz 2015. godine u kojem sam pisao o broju ubijene djece“, napisao je Puhalo tada za analiziraj.ba i još mnogo više.

Nakon svega, ponovo se oglasio novim tekstom o istoj temi, za isti portal, također propitujući broj ubijene djece u Sarajevu.

Iskoristio je priliku i da se “obračuna” sa kritičarima kojima je poslao poruke, a među kojima su se našli političari, novinari, medijske kuće, itd…

Sinoć je na svom twitter profilu objavio tabelu koju je naveo kao jedini argument koji je dobio proteklih dana o 1601. ubijenom djetetu, uz kratki opis: Evo odgovora koje mi salju o ubijenoj djeci Sarajeva!!!



(Admir O.)
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.