31.5.2022. 13:15
0
Fadilu Novaliću u Prijedoru zabranjeno obraćanje medijima!
FOTO: N1, screenshot
U Prijedoru se danas obilježava "Dan bijelih traka", poznat u narodu kao dan sjećanja na ubijene Prijedorčane 1992. godine. Među ubijenim je 102 djece. Nekoliko stotina ljudi je došlo na obilježavanje Dana bijelih traka, piše portal N1 BiH.

Obilježavanju, javlja N1,  prisustvuje i premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić. Iako je mislio davati izjave, organizatori mu nisu dozvolili, navodi ovaj medij.




“Možete odati počast, ali ovdje nemojte davati izjave”, rekao mu je Fikret Bačić, predsjednik Udruženja ubijene prijedorske djece. Novalić je kratko odgovorio “slažem se”, a potom se udaljio.


 (Amer M.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.