24.6.2022. 12:34
0
PDP podržao kandidaturu Šarovića za Predsjedništvo BiH: Pobjeda nema alternativu
Partija demokratskog progresa (PDP) podržava kandidata za člana Predsjedništva BiH ispred Srpske demokratske stranke (SDS), Mirka Šarovića, saopćeno je danas iz PDP-a.

- Mi smo dugogodišnji partneri i jako je važno što je proces kandidovanja u SDS-u uspješno završen jednoglasnom odlukom - rekao je predsjednik PDP Branislav Borenović.

Borenović kaže da će PDP uložiti sve svoje kapacite da se izborni proces završi pobjedom na svim nivoima.

- Pobjeda nema alternativu. Više od deceniju i po kontinuirane vlasti jedne političke strukture dovelo je RS u situaciju da se prazni zbog odlaska ljudi, da je korupcija ovladala svakom porom društva, da je većina ljudi obespravljena. Mi moramo biti oni koji će jasno i nedvosmisleno okrenuti kurs takve vladavine, drugačije poredati prioritete i staviti interese naroda i zemlje na prvo mjesto. Zato zajednički, složno, beskompromisno i snažno idemo da pobijedimo za ekonomski jaču, politički stabilniju i dostojanstveniju RS -poručio je Borenović.

(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.