2.8.2022. 22:40
0
Načelnik Neuma: Ima dosta štete na maslinicima, dio pčela je uništen
Požar koji je buknuo jutros oko 10 sati između Graca i Broćanca u neumskom zaleđu još uvijek nije stavljen pod kontrolu.


Na terenu je između 30 i 40 vatrogasaca, kako su ranije potvrdili iz Civilne zaštite Neum, navodi portal "Avaza". 

Načelnik općine Neum Dragan Jurković za Avaz je istakao da su spašena sela koja su bila ugrožena, ali da je već sada šteta vidljiva, iako će se sutra znati razmjere i tačne posljedice. 

- Ima dosta štete na maslinicima a i dio pčela je uništen. Sutra ćemo vidjeti koje su razmjere i posljedice požara. Srećom nije bilo ljudskih žrtava - rekao je Jurković 


(Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.