18.9.2022. 8:32
0
Magazinović objavio snimak SDA kandidata: "Obmanjuje ljude pričom o akcizama"
Državni parlamentarac Saša Magazinović (SDP) na svom je Facebook profilu objavio snimak na kojem se, kako tvrdi, nalazi Nermin Mandra (SDA) koji pred džamijom razgovara sa ljudima.

Muškarac na snimku (Mandra, kako tvrdi Magazinović) govori: “Podsjetiću vas da smo predložili na Parlamentu da se bar akcize ukinu da pojeftini gorivo 30, 40 feninga.”

Magazinović je u opisu snimka pojasnio:

“Nermin Mandra (SDA) u kampanji obmanjuje ljude kako je SDA predložila ukidanje akciza. To što su hakeri napali stranicu Parlamenta neće izbrisati istinu da je 9.3. Klub SDP predložio ovaj zakon i da je Mandra prespavao mandat. I milion puta izgovorena laž neće postati istina.“



Podsjetimo, prijedlog kluba SDP-a  za ukidanje akciza podnesen je u martu ove godine.

Na snimku se vidi da se Mandra okupljenima obraća ispred džamije. Kandidati na izborima ne libe se posjećivati vjerske objekte kako bi iskoristili okupljanje ljudi i prezentovali svoje političke uspjehe bili oni istiniti ili ne.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.