27.9.2022. 10:16
2
Novi dan, novi kvar na novom sarajevskom trolejbusu
Novi trolejbusi u Sarajevu postali su predmet šale jer rijetki su putnici koji su ovim trolejbusom došli od Dobrinje do Trga Austrije, a da se nije desio kvar.

Kvarovi su postali svakodnevnica, odnosno krug po Sarajevu je nemoguć ovim, novim vozilima, pa je tako od sedam novih trolejbusa, koji su do sada stigli u Sarajevo, u prometu još samo jedan piše Crna-Hronika.

I jutros su putnici ostali na cjedilu kada je trolejbus stao u Hrasnom, pa su vožnju nastavili starim vozilima.

Podsjetimo, pet novih trolejbusa koji su stigli iz Bjelorusije ulicama Sarajeva saobraćaju od 20. maja ove godine, a sarajevskim ulicama će sljedeće godine voziti ukupno novih 35 trolejbusa. Tako je planirano. Međutim, možda bi neko trebao ispitati kvalitet i sigurnost vozila koji su plaćeni oko 15 miliona eura.

(A. Balićevac)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.