15.1.2023. 11:15
0
Ugledni njemački časopis IPG objavio autorski tekst Denisa Bećirovića
Tekst predstavlja osvrt na dosadašnji proces EU integracija, kao i perspektivu članstva u kontekstu kandidatskog statusa za članstvo BiH u EU.

Ugledni njemački časopis IPG (Internationale Politik und Gesellschaft /International Policy and Society) objavio je autorski tekst člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića na engleskom i njemačkom jeziku, pod naslovom "Europaische Integration- Die Zeit lauft ab" ("Evropske integracije – Vrijeme ističe").

Tekst člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića predstavlja osvrt na dosadašnji proces evropskih integracija Bosne i Hercegovine, kao i perspektivu članstva u kontekstu kandidatskog statusa za članstvo u Evropskoj uniji i novih geopolitičkih okolnosti.

Časopis "Internationale Politik und Gesellschaft" obrađuje teme iz oblasti međunarodne i evropske politike, vanjske, sigurnosne i razvojne politike, te analizira izazove evropskih integracija i globalna pitanja okoliša. 

Među saradnicima u časopisu IPG su vodeći novinari, akademici i političari, kao i službenici za politiku u globalnoj mreži Fondacije "Friedrich Ebert".

Tekst člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića dostupan je na ovom linku, prenosi Avaz. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.