9.4.2023. 18:50
0
Poznat termin dženaze trojici stradalih radnika iz Jajca
Dženaza-namaz trojici tragično preminulih radnika građevinske firme “Struktura” iz Jajca bit će klanjana sutra, 10. aprila ispred Doma kulture u 14 sati, a nakon toga bit će upriličen ispraćaj i ukop po naseljima gdje su živjeli.

Senad Poško će biti ukopan u rodnoj u Bistrici, Elvir Čagalj u Bikovinama, a Selvedin Crnac u Šibenici. Svi ukopi biće obavljeni u 15.30 sati.

Načelnik općine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Josip Topić uputili su telegram saučešća kolektivu “Struktura”, porodici i prijateljima nesretno stradalih sugrađana Senada Poške, Elvira Čagalja i Selvedina Crnca.

Dan žalosti

– S velikim bolom smo primili vijest o izgubljenim životima i tragediji koja je zadesila naš grad. Ostali smo bez tri naša sugrađanina, mlada, vrijedna i čestita radnika. U ovim teškim i tužnim trenucima suosjećamo u boli s porodicama nesretno nastradalih, s njihovim radnim kolegama i sa svim stanovnicima našeg grada.

Porodicama naših nastradalih sugrađana, kolektivu „Struktura“ i prijateljima upućujemo izraze iskrenog saučešća i izražavamo nadu da ćete naći snage i hrabro i dostojanstveno savladati ove teške trenutke za sve građane Jajca - poručili su Hozan i Topić.

Sutra će biti i dan žalosti u Jajcu.

Kod Mrkonjić Grada

Podsjećamo, trojica radnika “Strukture” smrtno su stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 19 sati kod Mrkonjić Grada.

U nesreći su učestvovali Mitsubishi, kojim je upravljao Miroslav Kaurin (34) iz Šipova, te teretno vozilo Ford u kojem je bilo sedam osoba. Tri osobe iz Forda u nesreći su izgubile život, a četiri su povrijeđene. Teže tjelesne povrede je zadobio Asim Kokić koji je hitno premješten na KCUS.

Dzenaza
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.