28.4.2023. 7:55
0
Kavazović: Vjerovao sam da će biti donesena trajna i pravedna odluka, predstoji dugotrajna politička borba
Vjerovao sam da će biti donesena trajna, nepristrasna i pravedna odluka, koja će sve političke faktore dovesti u isti položaj. Žao mi je što nije tako, poručio je reisul-ulema Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović nakon odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta.

"Predstoji dugotrajna politička borba za političku ravnopravnost naših građana i naroda. Ta borba treba biti borba političkim sredstvima u parlamentima", izjavio je reisul-ulema za Agenciju MINA.

Podsjećamo, visoki predstavnik donio je odluku kojom se, kako on tvrdi, izmjenama Ustava nastoji deblokirati imenovanje Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. 

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.