4.5.2024. 16:08
2
Koristili pištolje: Navijači Zrinjskog naoružani upali u stan navijača Veleža. Jednog vezali lisicima. Dronovima pratili Red Army
Vatrenim oružjem naoružani navijači Zrinjskog upali su u petak navečer u najmanje dva stana u Mostaru u kojima su navijači Veleža čuvali transparente, saznaje Istraga.ba.

Jednog navijača Veleža su vezali lisicama i on im je priznao gdje se nalaze ostali transparenti.

Prema informacijama Istrage, navijači Zrinjskog, Ultrasi, dronovima su pratili navijače Veleža kako bi otkrili gdje se nalaze transparenti ove navijačke grupe. Sve se dogodilo u noći sa petka na subotu.

Prije nešto manje od mjesec dana, 7. aprila, navijači Veleža ‘Red Army‘ upali su u prostorije mostarskih Ultrasa i oteli im nekoliko transparenata.

Fotografijom su se pohvalili na društvenim mrežama pozirajući s ukradenim transparentima okrenutim naopako kako je običaj u navijačkim krugovima.

Bljesak.info piše da su navijači Zrinjskog pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima jučer oduzeli oko 50 transparenata od svojih protivnika, navijača Veleža – Red Armyja.

Nakon sinoćnje utakmice Velež – Posušje (2-0), Ultrasi su napali pripadnike Red Armyja, te im oteli mnoge transparente, među kojima i onaj udarni, veliki, s natpisom “Red Army”.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.