29.6.2023. 21:43
0
Tuzlak Nedim Habibić ubijen u Francuskoj, uhapšen 17-godišnjak
Nedim Habibić (48) iz Tuzle nasmrt je izboden nožem u okrugu Planoise u gradu Besanconu (Francuska), a iz tužilaštva su saopćili da se za njegovu smrt sumnjiči 17-godišnjak.

Prema pisanju francuskih medija, žrtva je izbodena u petak, 23. juna, a osumnjičeni je od ranije poznat francuskoj policiji. Navodno, ovaj maloljetnik je već osuđivan zbog nasilnih krađa, trgovine narkoticima te nasilnog ponašanja.

Rezultati obdukcije su pokazali da je državljanin BiH Nedim Habibić, koji je imao prijavljeno boravište u Francuskoj, umro od jednog, ali fatalnog uboda u predjelu srca. Ubod je bio toliko snažan i nasilan da su mu istovremeno polomljena i rebra.

Istražitelji su do osumnjičenog došli na temelju snimaka i svjedočenja očevidaca. On je navodno skuterom napustio mjesto zločina. Iako odbacuje sve optužbe, maloljetnik je priznao da je nedavno došao u Besancon kako bi dilao drogu.

Nedim Habibić živio je i radio u Francuskoj kao DJ.

Dženaza ovom 49-godišnjaku bit će klanjana 2. jula ispred džamije u Moluhama.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.