1.7.2023. 18:44
0
Razočarenje nakon velikog nevremena: Hrabre kupače u Neumu iznenadilo prljavo more
Danas je u Neumu, jedinom bh. gradu na moru, dan počeo jakim nevremenom.

Kako je danas objavljeno na Facebook stranici bhmeteo.ba, u Neumu je za samo nekoliko sati pala toliko količina padavina kakva je do sada bilježena tokom ljetnih mjeseci jula i augusta.

Iako su brojni turisti bili razočarani zbog lošeg vremena, poslijepodne je ipak donijelo malo poboljšanje i prestanak padavina, a čak se na trenutke ukazalo i sunce.

Međutim, one najhrabrije koji su se odvažili i odlučili okupati u moru dočekalo je neugodno iznenađenje. Voda je bila jako prljava i zamućena, što je, pretpostavlja se, rezultat jakih padavina tokom prijepodneva, prenosi Depo.


FOTO: Depo

(Ajdin B.)

 
MoreNeum
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.