6.7.2023. 16:09
0
Nakon sastanka sa ministrom Nešićem: Vico Zeljković se sastao sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva, evo o čemu su razgovarali
Danas je održan sastanak između gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića i predsjednika N/FS BiH Vice Zeljkovića.

Na zvaničnom profilu na društvenim mrežama Zeljković je naveo kako je razgovarano o infrastrukturnim fudbalskim projektima u toj sredini.

“Danas sam u Istočnom Sarajevu posjetio gradonačelnika Ljubišu Ćosića, sa kojim sam razgovarao o infrastrukturnim fudbalskim projektima na teritoriji ovog grada. Poseban akcenat bio je na skorom početku radova na stadionu na kome igra FK Slavija, član Prve lige Republike Srpske”, navedeo je predsjednik N/FS BiH.



U toku dana Zeljković se sastao i sa ministrom sigurnosti Bosne i Hercegovine, a glavna tema je bila bezbjednost na stadionima.

“Bezbjednost na stadionima je jedan od aspekata gdje sigurno u relativno kratkom roku možemo napraviti napredak. Naša obaveza kao krovnog Saveza je da svakom navijaču i fudbalskom zaljubljeniku, igraču i sportskom radniku obezbijedimo sigurnost na stadionima. To je bio i povod mog današnjeg sastanka sa ministrom bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Nenadom Nešićem i direktorom direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Enesom Karićem. Samo zajedničkim snagama, jasnom strategijom i planskim djelovanjem možemo omogućiti porodicama i istinskim navijačima da uživaju u fudbalu, bez brige za vlastitu bezbjednost.”



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.