22.7.2023. 13:53
1
Tragedija izbjegnuta za nekoliko sekundi: Pogledajte skok sa Starog Mosta koji je mogao fatalno završiti. Skakač nije vidio da prolazi čamac
Skokovi sa Starog mosta predstavljaju višestoljetnu tradiciju Mostara, a ugođaj je potpun tek ako posjetioci uspiju vidjeti skok sa predivnog luka iznad Neretve.

Međutim, jedan takav skok se mogao završiti tragično. Jedan skakač se odrazio sa mosta. Međutim, nije vidio da u tom trenutku ispod Starog prolazi čamac. Čamac i skakač su se mimoišli za samo nekoliko centimetara.

U trenutku kada se skakač odrazio mnogi koji su stajali na obali Neretve počeli su vikati: "Čamac, čamac", ali je bilo prekasno. Let je započeo i samo je pukom srećom izbjegnuta tragedija.

Kako je sve izgledalo pogledajte OVDJE.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.