26.7.2023. 9:27
1
Šta se desilo u KPZ Zenica: Šta o Almi Destanović kaže direktor Redžo Kahrić
Povodom informacije kako je navodno sekretarka Općine Stari Grad Sarajevo Alma Destanović, koja izdržava mjeru pritvora u KPZ Zenica, napala čuvara kuhalom, oglasio se direktor ove zatvorske ustanove Redžo Kahrić.

Ta informacija je potpuno netačna. Nije bilo nikakvog incidenta, a posebno ne da je pritvorenica napala policajca. Uostalom, u KPZ-u nemaju pristup uređajima poput kuhala i slično, rekao jr Kahrić u izjavi za Oslobođenje.

Dodao je i kako Destanović do sada nije imala nijedan incident od kada je u pritvoru.

- Na njoj se vidi dfa joj protvor teško pada, ali do sada nije napravila bilo kakav incident, niti je pokazala da bi možda bila sklona tome, dodao je Kahrić.

Podsjećamo, Destanović je uhapšena u akciji Start, a osim nje u istoj akciji uhapšeni su i načelnik Oppćine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, njegov sin Seid i Elmedin Karišik.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.