21.8.2023. 14:10
0
Demokratska fronta pružila podršku kandidaturi Irfana Čengića
Danas je u Sekretarijatu Demokratske fronte potpisan sporazum podrške kandidaturi Irfanu Čengiću na prijevremenim izborima za načelnika Općine Stari Grad Sarajevo 2023. godine.

Konkretizacija javnih politika će se realizovati kroz izborni program zajedničkog kandidata za načelnika Općine Stari Grad Sarajevo.

Demokratska fronta ovim sporazumom daje podršku kandidaturi Čengiću za načelnika, ali ni na koji način ne ulazi u koaliciju sa strankama „trojke“ u Općinskom vijeću Stari Grad Sarajevo gdje DF nastavlja djelovati politički samostalno do kraja mandata, saopćeno je iz DF-a.

DF će zajednički učestvovati u aktivnostima nakon raspisivanja izbora, koje prethode zvaničnoj izbornoj kampanji.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.