26.8.2023. 11:20
0
U saobraćajnoj nesreći povrijeđene tri osobe
Jedna osoba je teže, a dvije su lakše povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak u večernjim satima dogodila na magistralnom putu koji povezuje Tomislavgrad i Prisoje, u mjestu Stipanjići.

Učesnici saobraćajne nesreće su 42-godišnji N. Č. iz Bukove Gore pored Tomislavgrada, koji je upravljao “peugeotom” te 39-godišnji K. G. iz Tomislavgrada koji je vozio “renault”.

Teže je povrijeđen vozač “peugeota” te je kolima Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnici u Livnu dok su vozač i suvozač u “renaultu” 38-godišnji N. K. iz Tomislavgrada zadobili lakše povrede. Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Teže povrijeđeni vozač je zadržan u bolnici u Livnu na daljnjem liječenju dok su dvije osobe s lakšim povredama puštene na kućno liječenje.


Uviđaj na mjestu nesreće obavili su policajci PU Tomislavgrad.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.